Компанията Inkas Armored Vehicle Manufacturing е създала офроуд брониран автомобил Superior. Шофьорът

...
Компанията Inkas Armored Vehicle Manufacturing е създала офроуд брониран автомобил Superior. Шофьорът
Коментари Харесай

Построиха военна машина, която ще издържи атомна война

Компанията Inkas Armored Vehicle Manufacturing е основала офроуд брониран автомобил Superior. Шофьорът и пасажерите му могат да оцелеят даже при евентуална атомна война.

Бронираният Superior е от висок клас. Дъното е подсилено и е в положение да издържи на дребна детонация. Ако е належащо, в горната част на тази машина може да се инсталира картечница или други оръжия, оповестява Блиц.

Superior е оборудван с дизелов мотор с мощ 330 к.с. и въртящ миг от 1 288 Nm. Максималната скорост е 130 км / ч. Това, несъмнено, не са най-добрите вероятни индикатори, но за брониран пътнически автомобил те са напълно достатъчни.

Освен това, главната задача на тази бронирана машина не е в скоростта, а в оцеляването на екипажа. В автомобила има и надеждни вентилационни системи. Те ще разрешат на екипажа да оцелее при бактериологична, химическата и атомна война.

Superior е предопределен главно за военните и органите на реда. Цивилните граждани няма да могат да го купят или поне засега. Възможно е компанията Inkas по-късно да пусне подобна версия на този брониран автомобил. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР